griekenland

Zakynthos, ook wel bekend als Zante, is een prachtig eiland in de Ionische Zee in Griekenland. Het eiland is beroemd om zijn prachtige stranden, helderblauwe zee en prachtige natuur. Er zijn tal van dingen te doen op Zakynthos, van het verkennen van de hoofdstad, Zante Town, tot het ontdekken van de prachtige kustlijn met zijn vele baaien en inhammen.

Een van de meest populaire activiteiten op Zakynthos is het bezoeken van het beroemde Navagio-strand, ook wel bekend als het “Schipper’s Strand”. Dit strand is uniek vanwege de wrak van een schip, de “Panagiotis”, die op het strand is gestrand en nu een iconisch beeld vormt. Het strand is ook een populaire plek voor duiken en snorkelen vanwege de heldere wateren en het rijke mariene leven.

Naast het verkennen van de prachtige natuur van Zakynthos, is het eiland ook een populaire bestemming voor een ontspannen vakantie. Er zijn tal van hotels op Zakynthos, van luxe resorts tot budgetvriendelijke accommodaties. Hieronder zullen we enkele van de mooiste hotels van Zakynthos bespreken.

Dafni Beach Hotel

Dit hotel ligt direct aan het strand en biedt prachtig uitzicht op de Ionische Zee. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een spa en een fitnessruimte. Gasten kunnen genieten van een maaltijd in het restaurant of een drankje in de bar.

Elysium Boutique Hotel

Dit hotel is gelegen in een rustige omgeving en biedt prachtig uitzicht op de bergen. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een spa en een fitnessruimte. Gasten kunnen genieten van een maaltijd in het restaurant of een drankje in de bar.

Helona Resort

Dit hotel ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Ionische Zee. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een spa en een fitnessruimte. Gasten kunnen genieten van een maaltijd in het restaurant of een drankje in de bar.

Porto Zante Villas & Spa

Dit hotel biedt luxe villa’s met privézwembaden en prachtig uitzicht op de zee. Het hotel beschikt over een spa, een fitnessruimte en een privéstrand. Gasten kunnen genieten van een maaltijd in het restaurant of een drankje in de bar.

Tags:

Reacties

Geen reacties om te tonen.