Nienke deelt...

... van reisverslagen tot blogtips en van alledaagse struggles tot de lekkerste recepten en meer
Azië Bestemmingen Vietnam

Video: Vietnam van Noord naar Zuid

Ja mensen, het is zo ver: mijn allereerste video staat online! De afgelopen dagen ben ik aan de slag gegaan met de beelden die ik in Vietnam had geschoten met mijn GoPro. Ik vind zelf dat deze video een heel duidelijk sfeerbeeld geeft van Vietnam. Ik heb echter nog véél meer beelden geschoten die ik misschien in aparte video’s aan jullie ga laten zien. Vooralsnog moeten jullie het hier mee doen. Excuseer me voor mijn amateuristische edit skills, maar: oefening baart kunst!

Vergeet je niet je gelijk op mijn kanaal te abonneren? Ik ben van plan veel vaker toffe reisvideo’s te gaan plaatsen en zo mis jij er geen één!

1 Comment

  1. Heeeele leuke video is het geworden! En amateuristische editskills? Nou, ik zie er niks geks aan hoor, haha. Echt prachtige omgevingen hebben jullie bezocht. Heel leuk om zo een indruk van Vietnam te krijgen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *