Nienke deelt...

... van reisverslagen tot blogtips en van alledaagse struggles tot de lekkerste recepten en meer
Persoonlijk

Een nieuw jasje

Jaaaa, daar ben ik weer. Nienkedeelt.nl heeft een nieuw jasje gekregen en dat heeft alles te maken met mijn afwezigheid de afgelopen maanden. Vandaag vertel ik je alles over hoe het met mij gaat, waarom ik een blogpauze heb ingelast en hoe het nu verder gaat!

Druk druk druk

Als er één woord is dat mijn leven op het moment beschrijft is het wel druk. Veertig uur werken, het huishouden bijhouden, een bruiloft voorbereiden, zorgen voor onze poezenbaby´s en een andere activiteit waar ik nu nog niks over wil zeggen maar die veel aandacht vraagt, gaan je nou eenmaal niet in de koude kleren zitten. Maar, desondanks gaat het gelukkig wel (weer) goed met me. De afgelopen maanden had ik wat last van een winterdipje maar nu het zonnetje zich weer steeds vaker laat zien, ga ook ik steeds iets vaker lachen. Een korte update: op werkgebied gaat het goed en heb ik het naar mijn zin. Ook daar is het druk maar dan in de goede zin van het woord – dan gaat de tijd tenminste een stuk sneller voorbij! De bruiloft nadert steeds sneller maar de belangrijkste voorbereidingen zijn getroffen. Het is nu vooral een kwestie van puntjes op de i zetten en nadenken over de kleine dingen waardoor de dag -hopelijk- probleemloos gaat verlopen. Afgelopen vrijdag had ik de eerste trouwsessie en zag ik voor het eerst de jurk die ik een paar maanden geleden had uitgekozen in de goede maat en de juiste kleur. Wauw! Met onze kinders Sushi en Maki gaat het helemaal prima en ik ben nog steeds helemaal verliefd op ze, ondanks dat ze ook stronteigenwijs kunnen zijn. De tijd die ik niet aan één van de eerdergenoemde zaken besteed, ben ik bezig met koken, sporten, wassen (goh, wat klink ik burgerlijk) en Secret Project. Snel meer!

Een korte blogpauze

De afgelopen maanden zijn er geen nieuwe artikelen verschenen op nienkedeelt.nl. Dat was overigens totaal niet zo gepland maar er deed zich iets voor waar ik daarvoor (bijna) nooit last van had: ik had geen zin om te bloggen. Geen inspiratie, een writers block, geen leuke foto’s. Ik schrok er zelfs een beetje van want die tegenzin om te schrijven, herkende ik totaal niet van mezelf. Toch heb ik besloten het los te laten en te wachten tot ‘het moment’ zich zou voordoen en het enthousiasme terug was. En hier ben ik!

Over dat nieuwe jasje

Als je eerder mijn blog hebt bezocht, is het je waarschijnlijk wel opgevallen dat nienkedeelt.nl in een geheel nieuw jasje is gestoken. Pfoe, wat heb ik hier lang over getwijfeld want die overzichtelijke homepage waarop je meerdere blogs naast elkaar te zien kreeg, vond (en vind) ik toch ook wel erg leuk. Toch heb ik gekozen voor iets nieuws, frissers, wat lichter en persoonlijker. Veel wit met mijn favoriete kleurtje van dit moment als accentkleur:  licht-olijfgroen (noem je dat zo?). Nog niet alles is gedaan, zo wil ik nog aandacht besteden aan een toffe banner en wat meer leuke effecten, maar dat komt wel. Dat persoonlijke is wat ik erg miste aan mijn blog de laatste tijd. Aan de ene kant had ik erg de behoefte mezelf richting een bepaalde niche te drukken (reizen) maar aan de andere kant hield dat me ontzettend tegen om te schrijven over zoveel andere dingen die ik leuk vind. En zeker nu de tijd  en het budget het even niet toelaten om lukraak reisjes te maken, besloot ik een nieuwe weg in te slaan. Nienkedeelt.nl wordt weer lekker persoonlijk. Zoals je aan de categorieën in de menubalk kunt zien, ben ik van plan over van alles en nog wat te gaan schrijven, met nog steeds een beetje extra aandacht voor food en travel. Geen vast uploadschema en geen picture perfect foto’s. Wat dan wel, zul je vanzelf tegenkomen.

 

3 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *