Nienke deelt...

... van reisverslagen tot blogtips en van alledaagse struggles tot de lekkerste recepten en meer
Persoonlijk

Hi there!

Mezelf opnieuw voorstellen is wellicht geen slecht idee. Mijn laatste blog dateert namelijk van 18 april en dat is wel érg lang geleden. Maar hé, niet zonder reden. De afgelopen maanden ben ik namelijk nogal druk geweest met twee dingen waar ik jullie graag meer over wil vertellen.

Iets met ringen en een jurk

Als je mij volgt op Instagram heb je het vast al voorbij zien komen: ik ben getrouwd! 29 juni gaven wij elkaar het jawoord en wat was het een fantastische dag! Ik ben zo blij dat alles volgens plan is verlopen, dat we zoveel geluk hebben gehad met het weer, dat iedereen er was en dat er de hele dag zo’n fijne en ongedwongen sfeer hing. Natuurlijk ga ik hier nog véél meer over schrijven (als je vragen hebt, laat het dan vooral weten!) en ga ik ook de foto’s delen zodra ik die van de fotograaf ontvangen heb. De foto boven dit artikel is gemaakt door mijn (nu officiële) schoonzus Marloes en geeft alvast een hele goede sfeerimpressie.

Klussen & inrichten

Iets onverwachter dan de bruiloft was het feit dat we in relatief korte tijd moesten verhuizen. Het koopappartement dat wij huurden werd verkocht. Iets wat we konden verwachten natuurlijk, maar aangezien er in de bijna twee jaar dat wij er woonden nog nooit één bezichtiging was geweest, viel het nogal rauw op ons dak dat de kopers één dag na de bezichtiging besloten ‘ons’ appartementje te kopen. Overdrachtsdatum: 1 juli (jep, twee dagen na de bruiloft) en dus moesten we in een paar maanden tijd op zoek naar een nieuwe woning én een bruiloft voorbereiden. Ik zal het volledige verhaal nog een keer vertellen maar uiteindelijk komt het erop neer dat we ook hierin enórm veel geluk hebben gehad en dat we vanaf begin juni trotse eigenaar zijn van onze eigen woning. Ja, je leest het goed: we hebben een huis gekócht. Ik woon nu een maandje in het gezellige Gouda en ons huisje begint steeds meer sfeer te krijgen. Door het klussen en inrichten van een nieuwe woning heb ik enorm veel inspiratie gekregen voor interieurblogs én heb ik heel veel zin om wat foto’s met jullie te delen, dus die komen er snel aan!

Here to stay!

Ja, ik beloof het: vanaf nu ben ik hier wel écht om te blijven. Ik heb zo veel zin om weer lekker te bloggen over verschillende onderwerpen, om zelf weet volop blogs te gaan lezen (want ook dat is er een beetje bij ingeschoten de laatste tijd) en om weer actief te worden op social media.

Als er dingen zijn waarover je graag wilt lezen, laat het me dan vooral weten. Hoewel van gebrek aan inspiratie geen sprake is, vind ik het altijd leuk om nóg meer ideeën op te doen. :)

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *