Over

Hi, ik ben Nienke! Welkom op mijn blog. Ik ben een 27-jarige Brabantse die inmiddels in Zuid-Holland woont. Gelukkig niet alleen, maar samen met Jeroen en onze twee katten Sushi en Maki. In juli 2020 verwachten wij ons eerste kindje.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de online marketing. Ik heb bij uiteenlopende bedrijven gewerkt als onder meer copywriter en contentmarketeer. Dat had ik een aantal jaar geleden niet durven denken, want eigenlijk ben ik helemaal niet opgeleid in deze richting. Toen ik op de HAVO zat, dacht ik namelijk dat het mijn droom was om later voor de klas te staan. Dat is dan ook de reden dat ik vol overgave koos voor de Lerarenopleiding Nederlands. Wat bleek? Het Nederlands vond ik erg leuk, maar het voor de klas staan lag me niet zo. Gelukkig ben ik dankzij wat geluk én een flinke dosis leergierigheid inmiddels een hoop wijzer over zaken als SEO, online content en e-mailmarketing. In deze branche heb ik mijn draai dan ook helemaal gevonden!

Over nienkedeelt.nl

Ik startte mijn blog al enkele jaren geleden, destijds geïnspireerd door grote lifestyle bloggers. Dat wilde ik ook! Helaas ontbrak het me aan de nodige discipline en heeft mijn blog een aantal jaar stilgelegen. Nu ik weer zin heb om mijn verhalen te delen, leek het me een mooi moment om hem weer uit het stof te halen. Waar ik in het begin over van alles en nog wat blogde, ligt de focus de laatste jaren steeds meer op reizen. Met mijn ouders maakte ik in 2010 mijn eerste verre reis. Met een huurauto reden we destijds door de Amerikaanse staten Californië, Nevada, Arizona en Utah. De eerste verre reis die ik met Jeroen maakte bracht ons in 2015 in Thailand. In de jaren daarna bezochten we onder meer Vietnam, New York, China, Japan, Zuid-Afrika en een hoop Europese bestemmingen. Reizen maakt me super gelukkig en ik hoop dat we ons kindje in de toekomst ook de mooiste plekjes van de wereld kunnen gaan laten zien. En nee, dat hoeft echt niet met een backpack in een ver land  te zijn. Naast reizen schrijf ik over andere dingen die me bezig houden. Lekker eten, interieur en persoonlijke verhalen zul je zo nu en dan dus ook op mijn blog voorbij zien komen.