Noord-Amerika,  Verenigde Staten

Reisverhalen – Mijn eerste keer in New York (deel 1)

Ondanks dat ik al heel veel blogjes over New York gepland heb staan, leek het me toch wel heel erg leuk om wat fotodagboekjes met jullie te delen. Vandaar dat je de komende weken op woensdag vier fotodagboekjes terug zal vinden: van elke dag één. Ondanks dat we de eerste dag pas ’s middags aankwamen, wilde ik deze fotootjes toch graag met jullie delen. :)

New York dag 1

DSC02324
We kwamen uit het treinstation en ja: dan ben je er écht. Toen was ik even een heel blij meisje (ook al zie je het niet aan mijn gezicht).
DSC_1353
De eerste aanblik op Times Square. Ik was er wel een beetje door overdonderd moet ik zeggen.
DSC_1356
Omdat we nog niet konden inchecken in ons hotel, besloten we een heel klein rondje door Central Park te lopen, aangezien ons hotel daar dichtbij zat. Ik was direct betoverd door dit mooie park, al was dit nog één van de mindere stukjes.
DSC_1358
En we begonnen gelijk goed met een -ja, echt waar- baconana waffle. Met banaan. En bacon. Dus.
Bed
Daarna konden we het hotel wel in, fristen we ons even op en schoot ik wat fotootjes van de kamer, die je al terug zag komen in mijn review van het hotel.
DSC02328
Daarna weer op pad en even de straatjes rondom Times Square verkennen.
DSC_1368
En ik vond het dus heel leuk om dit soort locaties te spotten.DSC_1393
En weer terug gelopen naar Central Park. Het uitzicht vanuit het park op de hoge gebouwen eromheen is inderdaad erg indrukwekkend.DSC_1399
We spotten heel veel eekhoorntjes die we op dat moment nog erg indrukwekkend vonden. Later zagen we er zoveel dat het totaal niet bijzonder meer was, haha.DSC02355
Het lijken schattige diertjes maar stiekem zijn ze hondsbrutaal, haha.

Helaas heb ik verder geen interessante foto’s van deze eerste dag. We aten dan ook snel wat bij een bekende fastfoodketen, liepen nog wat rond over Times Square en lagen lekker vroeg in ons bedje. Misschien zonde als je in New York bent, maar anders was ik op de andere dagen niets meer waard geweest. Dag 2 was ongetwijfeld de drukste dag van onze citytrip, dus het fotodagboekje van volgende week zal heel vol zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *