Persoonlijk

Lieve Nora – nieuwe blogposts

10 augustus 2020, een mooie dag om mijn blog weer eens onder het stof vandaan te halen. De afgelopen maanden is er nogal veel gebeurd. Op 15 mei 2020 zijn wij namelijk trotse ouders geworden van Nora Mae. Een mooi, lief meisje met alles erop en eraan. Donkere haartjes, tien teentjes en tien vingertjes en een perfect gezichtje. Maar wel een enorm klein meisje. Ze werd namelijk acht weken te vroeg geboren.

Ik heb veel geschreven die eerste dagen, weken. Voor haar maar vooral ook voor mezelf. Om niet te vergeten wat er allemaal gebeurd, gezegd en gedacht is. Om later nog eens – en nog eens, en nog eens – terug te lezen. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat het nu, bijna drie maanden later, goed gaat met Nora. Maar dat het een enorme rollercoaster is geweest, kan ik niet ontkennen. Ik schrijf dit dan ook in eerste instantie voor mezelf en voor Nora. Toch hoop ik ook mensen te helpen met deze blogs. Ik geef graag een kijkje in het leven met een prematuur kindje, wil mijn praktische tips delen en onze eigen verhalen vertellen*. Dat is dan ook precies wat ik de komende weken en maanden ga doen. Geen vaste dagen of tijden, want het leven met een baby laat zich niet plannen heb ik inmiddels geleerd. Via mijn Instagram zal ik laten weten wanneer er een nieuwe blog online staat.

Liefs,

Nienke

Lees hier mijn blogs over Nora:

One Comment

  • Manita

    …..wat een beauty……Nora ……..onze 1e kleindochter. En wat goed dat je erover schrijft. T was zeker een heftige tijd waarin veel gebeurd is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *