Nienke deelt...

... van reisverslagen tot blogtips en van alledaagse struggles tot de lekkerste recepten en meer
Persoonlijk

It’s my birthday | Persoonlijke update

central park nienke

Vandaag ben ik jarig! 24 denkbeeldige kaarsjes mag ik uitblazen. Een mooi moment voor een korte persoonlijke update, dacht ik zo.

Jarig zijn blijf ik nog steeds heel leuk vinden. Normaal hoef ik niet zo in de belangstelling te staan, maar stiekem vind ik het wel leuk om één dag per jaar een beetje extra aandacht te krijgen. En ik houd ook heel erg van cadeautjes krijgen (wie niet?). Ik schrijf dit blogje op de avond voor mijn verjaardag dus ik weet nog niet wat ik dit jaar voor mijn verjaardag krijg, maar één ding weet ik al wel ongeveer. Hierover ga ik binnenkort ook op mijn blog schrijven. :) Vandaag is verder een redelijk normale dag. Vroeg opstaan, werken, thuis wat opruimen en vanavond heerlijk uit eten. Daar heb ik echt zin in. Als het restaurant net zo leuk is als ik denk dat het is, ga ik er misschien wel een artikeltje aan wijden.

Ik weet niet wat voor weer het vandaag is, maar maandag was het niet echt om over naar huis te schrijven. Ik was zo blij dat de zomer eindelijk leek aangebroken. Als het warm is en ik wakker word en naar bed ga met een zonnetje ben ik zoveel vrolijker. Van  mij mag het best 10 maanden per jaar zomer zijn, 1 maand lente en 1 maand écht winter (sneeuw, kou alles en dan het liefst ook een maand vrij van werk zodat je warme chocolademelk kunt drinken en filmmarathons kunt houden). Sowieso pleit ik voor meer vakantie(dagen) of vrije dagen. Zo’n werkrooster van 4 dagen werken en 3 dagen weekend lijkt me helemaal niet verkeerd. Ik las op de blog van Lisette  de wijze woorden dat je werk jouw privéleven zo min mogelijk mag bewerken. Die woorden hebben me wel aan het denken gezet, maar ik weet nog niet precies wat ik ermee moet. Ik ben het er in elk geval voor meer dan 100% mee eens. Hierover ga ik de komende tijd nog goed nadenken. Mocht je hier een interessante blik op hebben, hoor ik het graag.

In het geval dat je je afvraagt hoe het verder met mij gaat: goed! Ik heb het prima naar mijn zin bij mijn nieuwe baan, heb eindelijk mijn blog-draai gevonden en ben me ontzettend aan het verheugen op de reis naar Vietnam. Daar moeten overigens nog wel wat dingen voor gebeuren: ik moet nog vaccinaties halen, wil me nog veel meer inlezen dan ik tot nu toe gedaan heb en heb ook nog wat praktische (en leuke) reiskleding nodig. Helaas heb ik nog maar twee vakantiedagen over voor de rest van het jaar, dus zullen er voor 2017 geen grote reizen meer aankomen. Wel ben ik van plan nog minstens één keer een weekendje weg te gaan in Nederland of België en wil ik heel misschien nog een stedentripje gaan doen in het najaar. Hoog op mijn lijstje? Onder meer Boedapest, Dublin en Berlijn maar er zijn ook heel wat Poolse en Spaanse steden die ik wil bezoeken. Bovendien lijkt het me geen straf om weer eens richting Londen, Parijs of Rome te gaan. Van die steden krijg je denk ik nooit genoeg.

Hoe gaat het met jullie? Herkennen jullie die extreme blijheid wanneer je jarig bent?

7 Comment

  1. Ma:>vvian</aklDaaid, con 5 canales no mejoraría, pues al fin y al cabo tenemos dos oídos y este sistema lo que hace es grabar el sonido simulando esos dos oídos de modo que al escucharlo con cascos (para que cada canal de audio vaya sólo al oído que corresponde) es como si estuvieramos allí de verdad. Por mucho que añadas canales de audio seguirás teniendo dos oídos por los que entra el sonido.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *