Nienke deelt...

... van reisverslagen tot blogtips en van alledaagse struggles tot de lekkerste recepten en meer
Overige Persoonlijk Trouwen

Groot nieuws! Ik ga…

Trouwen | De ring

Vandaag wil ik bijzonder nieuws met jullie delen. Toen ik jullie een sfeerimpressie van Vietnam liet zien, vertelde ik al dat er iets heel bijzonders was gebeurd en als je mij volgt op Facebook of Instagram heb je dit nieuws ook al voorbij zien komen, maar het leek me toch leuk om er nog iets meer over te vertellen. Ik ben namelijk ten huwelijk gevraagd!Ik ga trouwen! Ik vind het nog een beetje raar om dit te zeggen en het is nóg vreemder dat ik hiermee gefeliciteerd word (niet dat het niet leuk is natuurlijk, maar vooral omdat ik zelf nog maar net aan het nieuws gewend ben) maar het gaat toch echt gebeuren. Hoe, wat, waar en wanneer? Daar vertel ik graag wat meer over.

Maar hoe ben je dan ten huwelijk gevraagd??????

Als ik iets is wat ik de afgelopen weken heb geleerd, is dat dit zo ongeveer de meest gestelde vraag is als je vertelt dat je ten huwelijk gevraagd bent. Zonder al te veel in detail te treden, wil ik dan ook best even vertellen hoe dat bij mij gegaan is. First things first: ik zag ‘m totaal niet aankomen. Maar dan ook echt allesbehalve. En toen we na een uitstapje vanaf onze boot in Halong Bay terugkwamen, gedoucht hadden en het vriendje twee keer vroeg of ik toch niet even op ons balkonnetje (met uitzicht op zonsondergang) wilde blijven zitten, had ik nog steeds niets door. Maar dat is dan wel de locatie waar het echt gebeurde en ik een prachtige ring om mijn vinger kreeg. Precies zoals ik het wilde: zonder andere mensen om me heen die lachend toeschouwen.

Wanneer ga je dan trouwen?

Ik ben van mening dat je, mits je de mogelijkheden en de kans daarvoor hebt natuurlijk, niet vijf jaar verloofd moet zijn voor je gaat trouwen. Ja, ik vind mezelf jong om te trouwen (24), maar als je weet dat het toch gaat gebeuren, waarom dan niet op korte termijn? Om die reden hebben we besloten dat in 2017 de grote dag gaat plaatsvinden. Wanneer dat precies is, weten we nog niet maar dat is onder meer afhankelijk van de locatie die we gaan uitkiezen.

Wat wordt de trouwlocatie, hoe ziet je jurk eruit en wat kunnen we voor bruidstaart verwachten?

Kortom, alle vragen die nieuwsgierige mensen stellen (wat ik overigens compleet begrijpelijk vind). Maar onthoud wel dat we zelf ook nog niet alles geregeld hebben en simpelweg nog niet zo heel goed weten welke keuzes we gaan maken. Kan ik hier dan nog helemaal niets over vertellen? Jawel, ik ga het proberen maar ik wil natuurlijk niet al te veel prijsgeven. Dat onze bruiloft in Nederland gaat plaatsvinden staat wat ons betreft vast. Op die manier kan iedereen erbij zijn en beperken we de (reis)kosten min of meer. Waar in Nederland, is overigens nog één groot vraagteken. Binnenkort gaan we verschillende locaties bezoeken, zowel in de buurt van onze huidige woonplaats als in andere provincies. Het doel is het vinden van één of twee gezellige, knusse en sfeervolle locaties waar we heerlijk kunnen eten en een fijn feest kunnen geven. Of dat dan in Rotterdam is of in Breda of in Den Haag of in Dordrecht maakt mij verder niet zo heel veel uit. Als het gevoel maar goed is, horen we vaak de laatste tijd, en daar ga ik dan ook maar vanuit. Pinterest is de laatste weken mijn beste vriend, daar is ontzettend veel inspiratie omtrent trouwen te vinden!

Ga je hier dan ook over bloggen? Pleaaaase?

Ik ben zeker van plan om eens in de zoveel tijd te bloggen over de vorderingen, maar weet nog niet helemaal hoe ik dat ga vormgeven. Er zijn natuurlijk best wel wat mensen die dichtbij mij staan en mijn blog lezen en ik wil zoveel mogelijk een verrassing houden. Voor nu denk ik eraan om eens in de zoveel tijd een update te geven met wat er de afgelopen weken/maanden allemaal gebeurd is, zonder teveel in detail te treden. Laat het me vooral even weten als dat je leuk lijkt of als je andere ideeën hebt!

6 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *