Azië,  Vietnam

Ik ben er weer | Een korte sfeerimpressie van Vietnam

Foto's van Vietnam - Mai Chau

Ja, je leest het goed: ik ben terug uit Vietnam. Inmiddels ben ik weer direct met mijn neus op de feiten gedrukt en ben ik alweer flink aan het werk. Alle verhalen ga ik natuurlijk nog uitgebreid delen, maar het leek me leuk om alvast een sfeerimpressie te geven met wat mooie foto’s van Vietnam. Deze reis was er (soms letterlijk) één van hoogte- en dieptepunten. Later ga ik daar nog verder op in, maar ik kan alvast meedelen dat het weer niet erg meezat en dat een land doorreizen in slechts twee weken tijd best vermoeiend is. Daar staat wel tegenover dat ik de mooiste natuur heb gezien, toffe steden heb ontdekt en weer een beetje verliefder ben geworden op Azië. Ook is er iets heel bijzonders gebeurd, wat je vast hebt meegekregen als je mij volgt op Instagram. Ook hierover later nog veel meer. Nu eerst wat foto’s!

tempel hanoi tempel of literature mai chau velden hue verboden stad hoi an straat halong bay vissersdorp bootjes hue

mai chaubootje mekong delta saigon park mekong roeiboot markt hanoi

Toen ik gisteravond eindelijk thuis op de bank kon ploffen, pakte ik direct mijn laptop erbij om wat inspiratie voor blogposts over deze reis op te schrijven. Het resultaat? Meer dan 15 potentiële blogjes over Vietnam, haha. Bovendien heb ik ook nog gefilmd (ja ja, ik heb me er toch eindelijk maar eens aan gewaagd) dus ga ik me de komende dagen buigen over videobewerking en hoop ik binnenkort één of meerdere leuke video’s aan jullie te laten zien. Voor nu alvast deze foto’s van Vietnam omdat ik die jullie niet kon onthouden.

Ik ben benieuwd of Vietnam jou trekt!

Bekijk hier al mijn reisverhalen over Vietnam.

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *