Nienke deelt...

... van reisverslagen tot blogtips en van alledaagse struggles tot de lekkerste recepten en meer
Overige Persoonlijk

Mijn bucket list voor december

gaia-zoo-5
Het is inmiddels geen geheim meer dat ik dol ben op lijstjes. Eerder deelde ik al welke blogdoelen ik wil behalen voor het eind van het jaar, maar het leek me ook wel leuk om wat winterse activiteiten op een rijtje te zetten. Daarom deel ik vandaag mijn december bucket list. Een lijst met dingen die ik wil doen voor het nieuwe jaar begint. Met een flinke dosis kerst, lekker eten en gezellige activiteiten.

Dé december bucket list

 1. Kerstcadeautjes kopen
 2. De kerstboom zetten
 3. Gourmetten
 4. Warme chocolademelk met marshmallows drinken
 5. Een lange wandeling (15+ km) maken
 6. Minstens 3 kerstfilms kijken
 7. Een foute kersttrui dragen
 8. Naar de bioscoop gaan
 9. Kerstkaarten versturen
 10. Kaneelbroodjes bakken
 11. Een kerstmarkt bezoeken
 12. Een boek uitlezen
 13. Een plan voor 2017 opstellen
 14. Het Glazen Huis bezoeken
 15. Een dagje ontspannen in de sauna
 16. Mooie nieuwe foto’s van mezelf maken
 17. Een avond uitgebreid koken

Volgens mij hebben de meeste punten op deze december bucket list geen verdere uitleg nodig. Die ga ik dan ook niet geven, maar het lijkt me wel heel leuk om aan eind van december of aan het begin van het nieuwe jaar te kijken hoeveel punten ik van mijn lijstje kan afstrepen. Ik hoop allemaal!

Wat vind jij het leukst om te doen in december?

7 Comment

 1. Das een hele lijst. Ik kijk ook altijd uit naar de drukke decembermaand. Heerlijke gezelligheid in huis, boom, kaarsjes etc. Ik wil dit jaar graag een mooie kerstmarkt bezoeken dus die staat op mijn lijstje. Nu nog tijd…..

 2. Leuk! Ik houd ook zo van het sfeertje rond de kerstdagen!
  Omdat ik fulltime werk en alle weekenden zo ongeveer volgepland zijn, zal het nog wel een hele toer worden om kerstcadeautjes enzo in huis te halen. Maar ik heb er wel zin in!

  Weet je al welke kerstmarkt je wilt bezoeken?

  1. Haha ja dat is altijd druk hè, cadeautje kopen, werken, het huis versieren etc. Herkenbaar hoor. Ehmmm wat betreft de kerstmarkten. Ik ben de laatste jaren elk jaar naar een andere Duitse stad geweest, maar volgend weekend ga ik naar Londen! Verder hoop ik eindelijk eens naar Dordrecht te gaan en ga ik sowieso nog naar Breda om te kijken of het daar leuk is. :)

 3. Oeeeh wat een leuk lijstje! Ik kan mij ook in veel dingen wel vinden die je hebt opgeschreven. Een kerstmarkt bezoeken hoort gewoon echt bij de maand december, dus waarschijnlijk ga ik ook dit jaar weer een dagje naar Oberhausen! De kerstboom ga ik deze week al opzetten denk ik. Can’t wait, hihi. Zin in die gezelligheid! :)

  1. Ahhh leuk Oberhausen, daar ben ik ook eens geweest rond kerst. Zo gezellig! :) En groot gelijk wat betreft de kerstboom hoor! Ik kan ook niet wachten, zo leuk :) Xxx

 4. Wow, da’s een hoop zeg! Maar wordt vast leuk om allemaal te doen, het zijn dingetjes die ik ook niet erg zou vinden om m’n schouder onder te steken, hihi ;) Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *