Nienke deelt...

... van reisverslagen tot blogtips en van alledaagse struggles tot de lekkerste recepten en meer
Persoonlijk

De allerleukste cadeautips voor de feestdagen

Waar ik van van veel mensen hoor dat ze het moeilijk vinden om weer een verlanglijstje samen te stellen voor hun verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis, heb ik daar zelf totaal geen moeite mee. Ook dit jaar heb ik weer een uitgebreid lijstje samengesteld. Weet jij nog niet zo goed wat je moet vragen voor de feestdagen? Dan heb je misschien wat aan deze cadeautips voor de feestdagen!

Van links naar rechts, boven naar beneden:

1. Deze badmat van H&M Home past helemaal bij mijn smaak. Omdat de badkamer ons huis niet helemaal onze smaak is maar we nog geen budget hebben voor een complete badkamerrenovatie, ben ik op zoek naar leuke accessoires om het alsnog een beetje naar mijn eigen hand te zetten. Deze badmat past qua kleuren en patroon heel erg bij de inrichting van ons huisje en is daarom ideaal.

2. Al een tijdje ben ik aan het nadenken over hoe ik de hal wil gaan opknappen. Uiteindelijk heb ik besloten dat er een industriële maar warme sfeer moet komen te hangen. Lange tijd wist ik niet zo goed wat voor kapstok ik daar bij vond passen, maar deze van Riverdale past precies in het plaatje. Een beetje prijzig voor een cadeautje (€79,-) maar wel iets wat ik waarschijnlijk zelf aan ga schaffen na de feestdagen.

3. Ik heb een zwak voor leuke dekbedovertrekken en deze – wederom van H&M Home – vind ik echt prachtig. De slaapkamer is nog niet helemaal naar wens en dat komt vooral door het gebrek aan sfeer. Dit dekbedovertrek is een echte blikvanger en heeft een warme uitstraling. Daarnaast past hij perfect bij onze donkerblauwe muur.

4. De beste manier om een lekkere geur in het toilet te krijgen, is wat mij betreft toch door het gebruik van geurstokjes. Bovendien ziet het er ook nog eens leuk uit! De variant in deze collage komt van Riverdale, maar je kunt ook leuke geurstokjes kopen bij bijvoorbeeld Rituals en Hema.

5. Ondanks dat ik het een beetje eng vind om kaarsen te branden met onze katten die letterlijk overal aan willen ruiken of likken, kon ik deze geurkaars niet níet op mijn lijstje zetten. Hoe hij ruikt weet ik eerlijk gezegd niet eens, maar alleen al het patroon in combinatie met de gouden letters  is echt 100% Nienke.

6. Een kattenbak die er ook nog eens leuk uitziet. Ik dacht dat dat onmogelijk was, tot ik deze Curver kattenbak ontdekte. De prijs houdt me nog een beetje tegen (€50,-) maar stiekem weet ik al dat er een moment komt dat ik deze ga kopen. Ziet er een stuk mooier uit dan de plastic bak die nu in de woonkamer staat.

7. Toen ik een tijdje geleden door de Intratuin liep, viel mijn oog ineens op dit prachtige gouden bordenrek van Riverdale. Typisch een gevalletje ‘hoe vaak ga je het nou echt gebruiken’ maar ik vond hem té mooi om niet op mijn lijstje te zetten. Extra leuk om met de feestdagen eten op te serveren of om bijvoorbeeld verschillende schaaltjes met hapjes in te plaatsen.

8. Een beetje in dezelfde trant als de badmat, zoek ik ook naar leuke gastendoekjes voor in het toilet. Deze zijn (wordt het al saai?) ook van H&M Home en ik vind het patroon echt geweldig. Overigens vind ik alle woondecoratie bij H&M Home op dit moment té leuk. Veel groen, donkere kleuren en goud en dat past heel goed bij ons interieur.

Van links naar rechts, boven naar beneden:

9. Er zijn van die dingen waar je nooit genoeg van hebt. In mijn geval zijn dat mokken. Ondanks dat ik bijna altijd uit dezelfde mok mijn thee drink, heb ik al een aardige verzameling opgebouwd. Deze van H&M Home mogen daar wat mij betreft ook nog wel bij.

10. Naast mokken heb ik een zwak voor mooie vazen. Met of zonder bloemen – ik heb er heel wat door het hele huis staan. Deze gouden vaas van Zara Home vind ik écht schitterend en zou mooi staan op mijn donkerhouten eettafel.

11. Je wilt je telefoon natuurlijk goed bescermen. Een hardcase telefoonhoesje voor je telefoon is wat mij betreft superleuk. Ze zijn betaalbaar en in allerlei soorten verkrijgbaar waardoor je lekker kunt blijven afwisselen.  Toen hoesjesmaken.nl mij vroeg of ik een hoesje wilde ontwerpen, hoefde ik dan ook niet lang na te denken of ik dat wilde. Waar ik wél lang over na moest denken was het ontwerp waar ik voor zou gaan. Uiteindelijk koos ik, hoe kan het ook anders, voor deze hippe palmvariant. Heb jij ook een Samsung telefoon? Dan kun je hier je Samsung hoesje ontwerpen!

12. Ik moet er eigenlijk een gewoonte van gaan maken om een onderzetter onder mijn glazen te leggen. Zeker nu we een nieuwe eettafel hebben, vind ik het zonde als daar kringen van glazen op komen te staan. Deze metalen onderzetters vind ik zelf echt prachtig.

13. Planten heb je nooit genoeg in huis! Hoewel mijn plantenverzorging soms nog wel te wensen overlaat, wil ik zeker nog een paar exemplaren. We hebben nu alleen planten in de woonkamer, hal en keuken staan maar ik zoek ook nog wat leuke voor in de slaapkamer én in de badkamer. De plant op deze foto vind ik er supermooi uit zien, vooral als je hem in een rieten mand zet, denk ik!

14. Eén van de leukste cadeaus om te krijgen vind ik een nieuwe pyjama. Dit staat bijna elk jaar met de feestdagen wel op mijn verlanglijstje. Tja, wat kan ik zeggen? Ik vind het gewoon heerlijk om ’s avonds als ik thuis om mijn pyjama aan te trekken. De broek op deze foto vind ik superleuk en lijkt me ook nog eens supercomfortabel!

15. Voor een echte theeleut als ik, is de witte theepot die ik in huis heb eigenlijk maar saai. Die mag dus wel vervangen worden! En dan het liefst door één met een leuk motiefje én een rieten handvat. Gelukkig is dat makkelijker te vinden dan je zult denken. De theepot op deze afbeelding hebben ze namelijk in heel veel verschillende uitvoeringen!

16. Naast planten heb ik ook een zwak voor leuke potten. Al een hele lange tijd ben ik op zoek naar de perfecte bloempot op standaard. Degene op deze foto combineert wit met koperkleur wat ik zelf echt een hele toffe combinatie vind!

 

Hopelijk heb je wat gehad aan mijn cadeautips voor de feestdagen! Ik laat jullie ook graag zien wat ik zelf allemaal gekregen heb en of daar nog dingen van deze lijst tussen staan! Gelukkig ben ik heel snel tevreden en blij met bijna alles. Het is dus niet zo moeilijk om mij te verrassen.

Wat staat er bovenaan jouw verlanglijstje?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *